living yolates

Mette guidede os igennem et fantastisk danseevent, med en blid opvarmning og dernæst dans i højt humør. Jeg tror vi alle kom uden for komfortzonen, men Mette skabte et trygt rum, hvor alt var tilladt og alt præstation var kastet bort. Vi gik fra dansen i højt humør og følelsen af at være blevet rystet godt sammen ❤ ” – Liv

PHOTOGRAPHER

Living Yolates er selvkærlig, holitisk og dynamisk træningsform inspireret af yoga, dans og pilates, hvor alle kan være med.

Vi starter ud med åndedræt og grounding, hvor vi forbinder os med kroppen, inden vi går i gang med at bevæge den. Herefter en blød opvarmning med fokus på rygsøjlen og ledarbejde, hvor vi med cirkelbevægelser åbner op i leddene nedefra og op. Guidet og fri dans skaber varme i kroppen, så vi er klar til et par solhilsner. Vi laver nogle styrkende pilates øvelser, inden vi tager et par stræk for til sidst at slutte af med afspænding i shavasana.

Du behøver ikke have erfaring med hverken yoga, dans eller pilates, men bliver inviteret til at mærke efter og vælge det din krop har mest brug lige nu ❤

web3.jpg

Mette var meget rolig og meget åbensindet, hvilket fik os løsnet hurtigt op. Jeg synes det var helt vildt sjovt, og mega fedt, at alle tøserne var med på det hele. Man følte sig fri, og næsten som et barn igen, der bare svinger armene og danser som man vil, uden bekymringer. Rigtig god oplevelse. Stor anbefaling fra mig ❤” – Anna

Det skal være dejligt og sjovt at bevæge sig – nydelsesfyldt at åbne, strække og styrke kroppen. Vi arbejder mod en levende og glad krop, du kan kommunikere med. 

Jeg underviser med bevægelsesglæde og selvkærlighed i fokus; rummet er frit, uden præstation og altid med plads til, at du kan justere, så det passer med, hvordan du har det i øjeblikket.

Jeg er uddannet Living Yolates lærer i 2017 og medlem af Living Yolates Association. Jeg har undervist ugentligt i Aarhus i 1,5 år og har bland andet desuden undervist i en fyldt Dome of Visions, til Yoga Days og på Aarhus Yoga Festival. 

Følg med på facebook ‘Loving Yolates’ for at se når der kommer nye begivenheder.

PHOTOGRAPHER

Living Yolates – Dans – Yoga – Guidet bevægelse til dit private arrangement

Jeg ville elske at undervise en klasse til din fødselsdag, polterabend, firmafest, reunion, rystesammen-tur eller et andet arrangement du er ved at planlægge!

I fællesskab aftaler vi hvilke elementer(meditation, yoga, dans, f.eks.), der skal indgå, hvor længe timen skal vare og hvilket niveau, der passer til deltagernes erfaring. Jeg sammensætter en playliste baseret på jeres ønsker, jeres yndlingskunstere eller musik, der vækker minder og som I har historier med.

Kontakt mig på metteholtetskov@gmail.com eller tlf 23621289 hvis du vil høre mere.

33780756_10155286219895124_4624791243547738112_n